Ensar Vakfı Çaycuma Şube Başkanı Adem İnam yaptığı açıklamada:" Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Corana virüsü ile ilgili devlet kurumlarımızca alınan tedbirler devam edecek olmakla beraber, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan uygulamalar ile normalleşme sürecine tedbirler dahilinde girmiş bulunmaktayız. Bu süreçte başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Son olarak devletimizin aldığı kararlar ve tedbirler neticesinde Çarşamba ve Cuma günü saat 14.00 ile 20.00 arası 18 yaş altı genç ve çocuklarımızın sokağa çıkma izinleri oldukları için hiçbir gençimiz sokağa maskesiz çıkmasın diye ORCEBE Firma Sahibi Devrekli Hemşehrimiz Orkun TÜREDİ beyin destekleriyle yıkanabilir steril edilmiş Nano Maske hediye ettik.Siz güzide basınımız aracılığıyla Orkun Bey'e birkez daha teşekkürlerimi sunuyorum" diye ekledi.
Hediye maskesini alan gençler ve vatandaşlar ensar vakfına teşekkür ettiler.
İnam son olarak "Maskeni Tak Sosyal Mesafeni Koru" diyerek sözlerini tamamladı.
Sivil toplum kuruluşu olmasının bilincinde olan Ensar Vakfı Çaycuma Şubesi hayırda kendisi ile yarışıyor.Hediye maskesini alan gençler vakfa teşekkür ettiler.