ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde 4 kişi, engelli kadına tecavüz iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden N.K.(66), M.A.(49), E.C.(51) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, A.T (49) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Kavaklık Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, N.K.(66), M.A.(49), E.C.(51) ve A.T (49) zorla eve getirdikleri N.K.'yı darp etti. Ardından N.K.'ya cinsel istismarda bulunan 4 kişi, bir süre sonra evden ayrıldı. Bağırarak yardım isteyen N.K.'nın sesini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. N.K., sağlık ekipleri tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

N.K.'nın ifadesini alan polis, N.K., M.A., E.C. ve A.T.'yi gözaltına aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden N.K.(66), M.A.(49), E.C.(51) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, A.T (49) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Pusula Gazetesi