Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) 1500 işçi alımı öncesinde Zonguldak'a gelme kararı aldı. Bakan Dönmez'ın yarın sabah saatlerinden Ankara'dan karayolu ile Zonguldak'a hareket edeceği öğrenildi. İl genelinde bir dizi ziyaretler bulunacak Dönmez'in gündeminde maden ocakları ve TTK'ya 1500 TL işçi alımı olacak.

Enerji ve Tabi kaynaklar Bakanlığı, Bakan Dönmez'in Zonguldak programını da açıkladı. Bakan Fatih Dönmez, ilk olarak 11:00'da Zonguldak Valiliği'ni ziyaret edecek, ardından AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelecek. Bakan Dönmez daha sonra TTK Genel Müdürlüğü'nü ziyaret edecek ve kendisine burada kurumla ilgili brifing verilecek.

Bakan Fatih Dönmez, MTA Genel Müdürlüğü'ne ait olan ve Karadeniz'de kömür rezervi araştırması yapan Oruç Reis Sismik Arama Gemisi'ni ziyaret edecek. Tahlisiye Konteynerlerinde incelemelerde bulunacak olan Bakan Dönmez, Maden Şehitliği ve Maden Müzesi'ni ziyaretin ardından TTK Karadon Müessesi'nde yeraltında maden işçileriyle akşam yemeği yiyecek

İŞTE BAKAN DÖNMEZ'İN ZONGULDAK PROGRAMI:

Editör: Pusula Gazetesi