TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor ilk yarının en kritik maçlarından birisi oynayacak. Son haftalarda istediği sonuçları alamayan kırmızı-lacivertli ekip kötü günlere son vermek ve ilk yarıya moralli girebilmek için bu karşılaşmaya galibiyet gözüyle bakıyor.

Hafta boyunca sıkı idman temposuyla Etimesgut maçına konsantre olan kırmızı-lacivertli futbolcular 90 dakika boyunca yüreklerini ortaya koyarak ne pahasına olursa olsun sahadan galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde 17 puanla 13'ncü sırada bulunan Zonguldakspor alacağı galibiyetle küme düşme potasından da uzaklaşarak derin bir nefes almak istiyor.

TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLENİYOR
Zonguldakspor'a gönül veren kırmızı-lacivertli taraftarların da tribünleri doldurarak futbolculara 90 dakika moral vermesi beklenirken, alınacak galibiyet 3 puandan daha fazla değer kazanacak. Hem moraller yerine gelecek, hem de ilk yarının son maçı da olsa futbolcular tekrar özgüven kazanıp taraftarıyla barışacak.

4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA BULUNUYOR
Zonguldakspor'un başarılı futbolcularından Okan Duran, Kamil İçer, Gencay Erten ve Emre Kara'nın 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcuların Etimesgut Belediyespor karşısında sarı kart görmeleri durumunda ikinci yarının ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında forma giyemeyecekler.

Editör: Pusula Gazetesi