Hasta yatağı son yıllarda ülkemizde talebi artan bir üründür. Son yıllarda ülkemizde yaşlı nüfusun artması, yatağa balı felçli hastaların çok olması gibi etkenler hasta yataklarına olan talebi arttırmıştır. Bu nedenle birçok firma bu sektöre adım atarak faaliyet göstermeye başlamıştır. Hasta yatağı normal yataklardan farklı olarak adından anlaşılacağı üzerine tamamen hastalar için dizayn edilmiş, özel bir yatak çeşididir. Hastanelerde gördüğünüz yatakların evde yatacak ve ailesi tarafından bakılacak kişiler için üretilmesi sonucu meydana gelmiştir. Hasta bakıcıları hastalarını koltuk, normal bazalarda yatırmak istememektedir. Bu nedenle hastanelerde, huzurevlerinde kullanılan ve hastalar için üretilmiş yataklarda hastalarına bakmak isteyeceklerdir.

Bu nedenle hastane vb yerlerde gördüğünüz yan korkuluklu başlıklı yataklar evlerde de kullanılmaya başlanmıştır. Bu yatakların evlerde kullanılması sebebi hastanın tedavi sürecinde hastaya daha hızlı bir iyileşme süreci sağlaması ve hastalığının daha da ileri gitmesini engellemektedir. Hasta karyolasını evinizde çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Kapladığı yer bakımından normal yataklara göre daha kullanışlıdır. Evinizin en küçük odasında bile rahatça kullanma şansınız bulunmaktadır. Fiyat olarak da ekonomik modelleri bulunan bu ürünü Sağlık Bakanlığı ve sağlıkla ilgili diğer kuruluşlarda kullanım için önermektedir. Felçli bir hastanız var ise onun sağlığı, güvenliği ve morali, sizin de ona daha iyi bakmanız için hasta yataklarını kullanmanızı öneririz.

Emek Yatak firması olarak bu sektördeki en kaliteli ürünleri üretmekten gurur duyarız. Ürünlerimiz piyasadaki yataklar arasındaki en kaliteli ürünlerden olup fiyat bakımından da ekonomiktir. Hasta karyolası sektöründeki ilk firmalardan olan Emek Yatak bu sektörün tüm dinamitlerine hakimdir. Kaliteli yatak üretmeyi prensip haline getiren firmamız ülkedeki birçok firmaya ve sağlık kuruluşlarına ürünlerini pazarlamaktadır. Bu sektörde iş yapan birçok medikal firması ve bazı hastaneler hastalar için ürünlerini bizden almaktadır. Sadece yurtiçine değil yurtdışında da birçok ülkeye hasta yatağı satışı yapmaktayız. Ürünlerimizin kaliteli olmasından dolayı bu firmalar bizi tercih etmektedir. Ayrıca evlere de bireysel olarak hasta karyolası satışı yapmaktayız. Ürünlerimizin kalitesine güvendiğimiz için tüm ürünlerimizde iki yıl garanti ve on yıl da yedek parça garantisi vermekteyiz.

Editör: Pusula Gazetesi