Peki biz ne kadar iyi İngilizce biliyoruz? Ya da İngilizce diline daha iyi hakim olmayı istiyor muyuz? Tabii ki bunu her birey kuşkusuz ister, çünkü eğitim döneminde başlayan İngilizce serüveni, iş hayatına kadar devam etmekte ve günümüzde İngilizce bilmenin, bireylerin kariyer alanında çok büyük bir ayrıcalık oluşturduğunu da söyleyebiliriz.

Türkiye'nin en iyi yabancı dil kursu veren kurumları arasında yer alan Akademik Batı Dilleri, alışagelmiş eğitim tekniklerinin yanı sıra kursiyerlerine daha iyi bir kurs programına tabi tutuyor. Örneğin ulusal veya uluslararası yabancı dil sınavları için Akademik'e başvuran kursiyerler, sadece sınav alanında başarılı olabileceği bir tip de eğitim almıyor. Aldığı eğitim, sınavda en iyi derece alabilmesi için hazırlanıp alanında uzman eğitmenler tarafından dersler işlenirken, aynı zamanda da sınav sonrasında da öğrendiklerinin kalıcı olması amacıyla daha farklı teknikler kullanarak yabancı dil eğitimine farklı bir soluk getirdiğini söyleyebiliriz.

Yabancı Dil Eğitimi: Akademik Batı Dilleri

Dil okuluna kayıt yaptırmadan önce neden sizi tercih etmeliyiz sorusu sıkça sorulur. Öğrencilere uygulamalı dil eğitim imkanı, yazma, okuma ve konuşma etkinlikleri sayesinde kendilerini diğer alanlarda da geliştirebilmesine katkı sağladığımız için öğrenciler Akademik Batı Dilleri Bursa İngilizce kursu kampüsü dışında Denizli, Manisa ve İzmir'de de bulunan kampüslerinden kaliteli eğitim sunduğu ve alanında uzman eğitmenler ile çalıştığı için yabancı dil eğitimi alabilir.

Farklı bir il de yaşayan kişiler ise Akademik Batı Dilleri'nin, İngilizce UZEM üzerinden sunduğu uzaktan eğitim programları sayesinde dilediği yerde dilediği İngilizce yabancı dil eğitimini alabilir.

Peki kurs bitiminde dil seviyem ne kadar gelişir?
Dil seviyesinin gelişmesi elbette kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Fakat kursa başladığınız gün ile kurs bitiminde dil bilginizin ne kadar geliştiğine siz de şaşıracaksınız, ancak unutulmamalıdır çok daha başarılı bir yabancı dil eğitimi ile kurs programını bitirmek istiyorsanız tabii ki sizlerin de gayreti bu konuda çok önemlidir.

Doğru Adres Akademik Batı Dilleri

Siz de yabancı dil eğitimi almak istiyor ama bunun için ne yapmanız gerektiğini bilmiyor musunuz? O zaman ilk yapmanız gereken şey, Akademik Batı Dillerine kayıt yaptırarak doğru bir karar ile İngilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz. Kursa yazıldıktan sonra ne yapacağınız ve nasıl bir yol haritası izleyeceğinizi hakkında sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Kendinizi sıkıntıya sokmanıza gerek yok. Kayıt yaptırdıktan sonra seviyenizi belirlemek amacıyla Akademik'de düzenlenen bir teste tabi tutulursunuz ve seviyenize göre VIP sınıflara yerleştirilirsiniz.

Akademik Batı Dilleri İngilizce Kursu Bursa, Manisa, İzmir ve Denizli illerinde ki kampüslerinde hizmet vermekte ancak yakın bir tarih de Ankara'da da bir kampüs açacağı yönünde haberlerin olduğunu söyleyebiliriz.

Fakat çalıştığınız için kursa gidemiyor musunuz? Akademik Batı Dilleri, bunu da düşündü! interaktif eğitim sayesinde İngilizce UZEM üzerinden de online video paketleriyle yabancı dil eğitimlerini sürdüren Akademik Batı Dilleri, ulaşamadığı tüm illere veya ona ulaşılmayan her yere dijital dünyanın sunduğu avantajlar sayesinde kursiyerlerine daima ulaşılabilirlik sağlamakta.

Yabancı Dil Eğitimi - Fiyatları

Yabancı dil eğitimi almak istiyorsunuz fakat yeterli bütçeniz mi yok? Öğrencilerimizin yabancı dil eğitimi almaları için büyük bir çaba gösteriyoruz. Fiyatlarımızın uygun olması taksit seçeneklerimizin esnek olması ile öğrencilerimizin dil eğitimlerini almalarına destek olan Akademik Batı Dilleri, M.E.B. onaylı bir dil okuludur.

Daha detaylı bilgi için : www.akademik.com.tr

Editör: Pusula Gazetesi