Akne olarak da bilinen bu yağ bezleri, ciltte dış veya iç etkilerden kaynaklanarak ortaya çıkar. Dış etkiler, hemen hemen herkesin bildiği üzere; sigara, alkol, hava kirliliği, makyaj kalıntıları, toz ve diğer kirlerden kaynaklanır. Cilt doğru bir temizleyici ile düzenli olarak temizlenmediğinde sivilce oluşmaya başlar. Bunun akla gelen ilk çözümü ise, sivilce kremi olur.

Akne oluşumunun ikinci nedeni ise, iç organlarımızın zarar görmüş olmasıdır. Aşırı yağlı, şekerli ve tuzlu gıdalar tüketildiğinde, karaciğer yağlanmaya başlar ve ilk olarak ciltte sivilcelenmeye neden olur. Bununla başa çıkmak için beslenme şeklini değiştirmek ve spor yapmak gerekir. Bunlarla birlikte sivilce kremi kullanarak sorun giderilebilir.

Sivilce Kremi nereden Alınmalı?

Akne kremi almak için birçok yer mevcuttur. Online siteler, kozmetik mağazaları ve eczaneler ilk akla gelenlerdir. Uygun fiyatlı ve kaliteli sivilce kremi satın almak için https://www.recete.com/sivilce-siyah-nokta-kremi/ adresini inceleyebilirsiniz. Birden fazla markanın her cilt tipine uygun ürününü linkteki adreste bulabilir ve kolayca sipariş edebilirsiniz.