Bu işin bir de kurumsal tarafı vardır. Son yıllarda oldukça sık telaffuz edilen kurumsal hediyelerden bahsediyoruz. Kurumsal hediyelik eşya seçimi bir işletme için oldukça önem teşkil eder. Bu tarz ürünlerin hızlı, kaliteli, dikkat çekici ve maliyetinin çok yüksek olmaması gerekiyor.

Peki, Kurumsal Hediye Nedir?

Kurumsal hediye, bir firmanın ürettiği ürünlerin yanında bulunan ve satılan ürün ile birlikte karşı tarafa gönderilen, genellikle üzerinde kendi firmasının logo ve bilgileri bulunan hediyelerdir. Bu hediyelerin ürünler ile birlikte gönderilme zorunluluğu yoktur. Zaman zaman sadece promosyon ve hediye amaçlı olarak da gönderilebilir ve müşterilere onların her zaman hatırlandığını, onlara önem verildiğini göstermiş olurlar.

Kurumsal Hediye Çalışanları Motive Eder Mi?

Pek tabii, kurum ve firmalar kendi çalışanları için de kurumsal hediye hazırlatıp dağıtabilirler. Bu tür hediyeler kurum çalışanlarını hem mutlu hem de motive ederler. Bir kupa üzerinde kendi adı ve soyadını gören bir çalışan mutlu olmaz mı? Bir dolma kalem üzerinde firma logosu ile birlikte kendi ismini gören bir çalışan olmak istemez miydiniz? Her insan önemli olduğunu hissetmek ister. Bu nedenle kurumsal hediyeler çalışanları motive etmek adına önemli enstrümanlardır.

Kurumunuz çalışanlarının veya müşterilerinizin kendilerini mutlu ve özel hissetmelerini sağlayacak, onlara bir aidiyet duygusu hissettirecek, onları size bağlayacak güzel ve özel kurumsal hediyeler bulabilirsiniz.

Kurumsal hediyeler;

  • Kahve fincan takımı
  • Çay setleri
  • Porselen vazolar
  • Çini seramik

En iyi tercih kahve fincan takımı olsa da benzeri olacak şekilde çok yönlü ve saymakla bitmeyecek kadar çeşitlidirler. Daha fazla bilgiyi Proberk.com sitesinden inceleyebilirsiniz...

Editör: Pusula Gazetesi