Bu 2 kişilik oyunlar başka biri ile oyun oynayarak zevkli vakit geçirmenize olanak verecektir. Başka biri ile oyun oynayarak rekabetin zevkine varacaksınız.

Eğer pasta oyunları ile oynamaktan hoşlanıyorsanız. Pasta oyunları kategorisini denemelisiniz. Bu kategorideki oyunlarda pastanın içine konulacak malzemeleri belirliyorsunuz ve üstene krema ve renk renk çikolatalar ile pastanızı tamamlıyorsunuz. Bu tür oyunlar kızların en beğendiği oyunların olduğu kategorilerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu oyun kategorisinde size sunulan pasta modeline bakarak aynı şekli yaptığınızda oyunu tamamlamış olacaksınız.

Aşk Testi oyunu sitemizde bulunan eğlenceli oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Aşk Testi içerisinde bulunan kısma önce kendi isminizi daha sonra sevdiğinizin ismini yazıyorsunuz. Biraz bekledikten sonra sevda oranınız ortaya çıkıyor. İsterseniz bu sevgi oranını facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım platformlarında paylaşabilirsiniz.

Sitemiz barbioyunu.com.tr adresinde yukarıda bahsettiğimiz tüm oyunlara ulaşabileceksiniz. Bu oyunlardan başka Ameliyat oyunları, Kuaför oyunları, Makyaj oyunları, Pasta oyunları, zeka oyunları ve temizlik oyunları kategorileri içerisinde ki yüzlerce oyunlar bulabileceksiniz. Sitemiz özellikle çocukların kullanımı için tasarlanmıştır. O yüzden oldukça kolay kullanıma sahiptir. Zorluk düzeyi daha fazla olan oyunlarda video yardımı verilmiştir. Video içerisinde oyunun nasıl oynanacağı gösterilmiştir.

Editör: Pusula Gazetesi