Türkiye futbol liginde yeni sezonun başlamasından sonra Beşiktaş takımında da hareketlilikler yaşanıyor. Maddi yönden sıkıntı çeken büyük İstanbul takımlarının başında gelen Beşiktaş takımında önemli gündem maddeleri bulunuyor. Futbol takımının aldığı başarısız sonuçlarla birlikte eleştirilerin dozu da artıyor. Geçtiğimiz sezonun ortasında Abdullah Avcı'nın yerine takımın başına geçen Sergen Yalçın, takımın performansını arttırmaya çalışıyor.

Yeni sezonun ilk 4 haftasındaki maçlarda olumsuz sonuçlar alan ve sahadaki görüntüsüyle umut vermeyen Beşiktaş, milli maç arasında eksikliklerini tamamlamaya çalışıyor. 2020 - 2021 sezonu 5.hafta maçlarının başlanmasına rağmen haftayı maçsız gelecek olan Beşiktaş, uzun arayı pozitif yönde değerlendirmek istiyor. Antrenmanlarda önemli gelişmeler yaşanırken geçtiğimiz günlerde takımın yeni transferleri basına tanıtıldı. Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de katılım sağladığı basın toplantısında birçok konuda açıklamalar yapıldı. Siz de en yeni Beşiktaş haberleri için Sporpas sayfasını ziyaret edebilirsiniz!

Beşiktaş'ta Denizlispor Hazırlıkları Devam Ediyor

Beşiktaş, kendi adına uzun süren milli maç arasını olumlu değerlendirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sezon başında hem Şampiyonlar Ligi hem de Avrupa Ligi maçlarından yenilgiyle ayrılarak Avrupa'ya veda eden Beşiktaş, lige de kötü bir başlangıç yaptı. Sezon başında oynanan 4 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlik ve yalnızca 1 galibiyet alabilen Beşiktaş, kötü gidişatı durdurmak için 6.hafta maçını kazanmak istiyor.

6.hafta maçında Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta yeni transferler takıma adapte olmaya çalışıyor. Takıma yeni katılan isimlerden olan Josef de Souza, kendisinden beklentilerin yüksek olmasıyla birlikte sıkı antrenmanlar yapıyor. Takımın yeni golcüsü Aboubakar ise geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında duygu ve düşüncelerini paylaştı. Beşiktaş'ta oynamaktan mutlu olduğunu söyleyen oyuncu, gollerine devam etmek istediğini söyledi.

Sergen Yalçın'dan Denizlispor Maçı Kararı

Beşiktaş takımında sezon öncesi gelen ve giden oyuncuların sayısının fazla olmasıyla birlikte teknik direktör Sergen Yalçın'ın nasıl bir kadro tercih edeceği merak ediliyor. 5.haftayı maçsız geçecek olan Beşiktaş, gelecek hafta sonu oynanacak Denizlispor maçını kazanmak için çalışmalarına devam ediyor. Sergen Yalçın, maçta oynatacağı kadro üzerine çalışmalar yapmaya devam ederken, yeni transfer Ghezzal'ı maça hazırlamaya çalışıyor. Oyuncunun fiziksel olarak hazır hale gelmesinin ardından maça 11'de başlayacağı düşünülüyor.

Ocak Ayı Beşiktaş İçin Hareketli Geçecek

2020 - 2021 transfer döneminin sona ermesinden sonra birçok takımda çeşitli gelişmeler yaşanıyor. Transfer döneminde birçok oyuncuyu takıma katan ve bazı isimlerle yollarını ayıran Beşiktaş, kalan eksiklerini tamamlamak için Ocak ayını bekliyor. Geçtiğimiz günlerdeki basın toplantısında forvet oyuncusu alamadıklarını belirten başkan Çebi, Ocak ayını işaret etmişti. Bu açıklamadan sonra Ocak ayında Beşiktaş'a gelme ihtimali bulunan golcünün Cenk Tosun olabileceği düşünülüyor. Sporpas giriş için tıklayın