Aynı zaman da sağlıklı da olduğundan dolayı, sıklıkla tercih edilir. Hem kadın, hem de erkek fark etmeden, vücuttaki tüylerin tamamen, yok edilmesini amaçlayan lazer epilasyon, basit, bir kaç seans süren ve acısız bir işlemdir. Cihazlar doğru kullanılırsa bu işte uzman kişiler tarafından yapılırsa, son derece etkili ve zararsız olduğu söylenebilir.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon da ilk olarak, uzman kişiler tarafından lazer uygulanacak bölge, cilt yapısı ten rengi, kılın yapısı incelendikten sonra, ne tür bir cihaz kullanılacağına karar verilir. Bina göre de seans sayısı belirlenir ve bilgiler verilir.

Lazer epilasyonun temel maksadı, geçici olarak değil, kıl, tamamen yok etmektir. Verilenlazer ışınlarıkıl köküne uygulandıktan sonra, tüyün büyümesini sağlayan kök hücrenin işlevi, isteyerek bozulur. Böylelikle, tüyün tekrar ortaya çıkması engellenir.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyon cihazının bir başlığı bulunur ve bu başlıkla, cilde verilen ışınlar sayesinde cilt yüzeyi taranır. Bu lazer ışınları ile melanin ismindeki, tüye rengini veren maddeden dolayı utulur. Bu şekilde lazer tarafından verilen enerji, kıl yüzeyinde ki ısı enerjisi haline gelir.

Tüyün köklerine ulaşan ısı, çok kısa süre bir zaman içinde kıl kökünün zarar görüp, tahrip olmasını sağlar. Kılın gelişimini sağlayan kök hücrelerin bu şekilde deforme olmasıyla birlikte kişi, lazer epilasyon uygulanan bölgede bulunan tüylerden tam olarak kurtulmuş olur.

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

En çok tercih edilen lazer yöntemleri, ruby ve alexandrite olarak tercih edilir. Bunların özelikleri şu şekilde sıralanabilir;

Ruby Lazer: 694 nm dalga boyuna sahiptir. Bu lazer yöntemi, çok kısa tüyler üzerinde etkiye sahiptir. Beyaz tenli olan kişiler dedaha fazla etki eder. Ruby, dudak üstü gibi bölgeler için de son derece etkilidir.

Alexandrite Lazer: Bu lazer yöntemi dokulara tahribat vermeden uygulanabilir. 755 nm dalga boyuna sahiptir. Alexandrite Lazer, başlık bakımından daha avantajlı olduğu için, vücudun daha geniş bölgelerine etki ederek seansın çabuk bitmesini sağlar.

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Karbon peeling, he peeling işleminde olduğu gibi, cildin yüzeyinin soyularak daha genç bir görüntüye kavuşmasını sağlar. Bunun dışında cilt üzerinde bulunan, istenmeyen lekeleri de tedavi eder.

Bu cilt bakım ve temizleme yöntemlerinin ilk amacı, cildin üzerinde bulunan ölü deriyi soyması ve daha yeni, lekeden arınmış tertemiz bir görünüm sunmaktır. Karbon peeling bu alanda denetimli ve uzman olan kişiler tarafından, doğru bir şekilde yapılmalıdır. Bu önemli detaya dikkat edilmezse, ciltte istenmeyen tahrişler gözlemlenebilir.

Karbon Peeling Fiyatları

Karbon peeling fiyatları değişiklik gösterir. Kaç seans yapılacağı, kullanılan malzemelerin kalitesi ve yapılan yer, fiyatları belirleyen detaylardır.

Altın İğne Nasıl Uygulanır?

Altın iğne uygulaması için, frekans cihazı ve altın iğne uçları kullanılır. Cildin alt katmanlarına yüksek olan radyo dalgaları verilerek tahribat yaratılır. Yaklaşık yarım saat boyunca işleme devam edilir. Altın iğne fiyatları öğrenilerek işlem yaptırabilirsiniz.

Altın İğne Uygulaması Ne İşe Yarar?

Altın iğne, bir gençleştirme işlemidir. Yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır. Aynı zamanda cilt lekelerini de götürdüğü için daha canlı ve sağlıklı bir cilt elde edilir.

Altın İğne Hangi Mevsimde Yapılır?

Altın İğne uygulamasının ne zaman yapılması gerektiği de merak edilen konular arasında yer alır. İğne uygulaması her mevsim için uygundur. Ancak altın iğne fiyatları mutlaka araştırılmalıdır.

Altın İğne Fiyatları 2021

Altın iğne radyofrekans tedavisi, iki seanstan azyapılmamalıdır. Cildin durumuna göre 3-4 seansa da çıkabilir. Altın iğne fiyatları da kişinin durumuna göre değişiklik gösterir.