Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldaksporlu futbolculardan Emre Kara, Oktay Pop ve Rıdvan Bingöl Ankara Demirspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunarak Ankara'dan iyi sonuçla dönecekleri mesajını verdiler.

EMRE KARA: "KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ"

Zonguldakspor'un başarılı orta saha oyuncusu Emre Kara "Ergene Velimeşespor rakibimizdi kazanmayı çok istedik ama olmadı. Her maça kazanmak için çıkıyoruz, Ankara Demirspor karşısına da kazanmak için çıkacağız" dedi.

OKTAY POP: "RÖVANŞI ALACAĞIZ"

Orta saha oyuncusu Oktay Pop: "Ankara Demirspor karşılaşması bizim için çok önemli. İkinci yarıda 3 maça baktığımız zaman 5 puan aldık. İyi bir istatistik. Sezonun ilk mağlubiyetini Ankara Demirspor'a karşı almıştık içeride. Şimdi bunun telafisi var ve önümüzde de bir süreç var. Çok iyi çalışıp, rakibimizi çok iyi analiz edip, rövanşı alıp 3 puanı almak istiyoruz. İkinci yarı da mağlubiyet almadan devam etmek istiyoruz" dedi.

RIDVAN BİNGÖL: "RAKİP MÜCADELE EDEN BİR EKİP"

Zonguldakspor'un devre arasında Bugsaşspor'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Rıdvan Bingöl ise şunları söyledi: "Ergene Velimeşespor karşılaşmasına iyi başladık. İlk golü de biz bulduk. Biz daha fazla atak bulduk. 2'yi bulsaydık her şey daha farklı olabilirdi ama bu hafta hatamızı telafi edeceğiz ve 3 puanla döneceğiz. Biz rakip seçmiyoruz. Koşan, mücadele eden bir takım. Ankara Demirspor'u yenmek için gideceğiz"