Zonguldak Kömürspor ile yollarını ayran 28 yaşındaki kanat oyuncusu Emra Kara'nın talip arttı. Tecrübeli futbolcu Kara'ya TFF 1.Lig takımı Ümraniyespor talip oldu.

TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un sezon başında Yeni Orduspor'dan kadrosuna kattığı 28 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Kara, bu sezon Kömürspor forması ile attığı ve attırdığı gollerle dikkatlerine üzerine çekmişti. Kara, sezonun sona ermesinin ardından alacaklarına karşı sözleşmesinde yer alan 80 bin Tl'ye serbest kalır maddesini kullanarak takım ayrıldı. Tecrübeli futbolcu Emre Kara'nın Kömürspor ile yollarını ayırmasının ardından ise talipleri arttı. Kara'ya TFF 1.Lig takımı Ümraniyespor'un ve 2.Lig kulüplerinden bir çok takımın talip olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki kanat oyuncusu Emra Kara, Ümraniyespor'un teklifine sıcak baktığı ve gelen tekliflere göre değerlendirecek.

Beşikdüzüspor altyapısında yetişen 28 yaşındaki kanat oyuncusu Emra Kara, sırasıyla Kahramanmaraşspor, Tuzlaspor, Altınorduspor, MKE Ankaragücüspor, Yeni Orduspor ve Zonguldak Kömürspor A.Ş formalarını giydi.

Tecrübeli futbolcu Emre Kara'nın, Bölgesel Amatör Lig 19, TFF 1.Lig 19, TFF 2.Lig 41, TFF 3.Lig 132, Türkiye Kupasında ise 13 maçı bulunuyor.

Emra Kara geçtiğmiz sezon Kömürspor forması ile 8 gol atarak takımın skor anlamında en çok katkı veren oyuncuları arasında yer aldı.

Editör: Pusula Gazetesi