Misli.com 2.Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldakspor'da yeni yönetim iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. Kırmızı-lacivertli ekip ilk olarak geçtiğimiz sezon takımda forma giyen ve ilk 11'in değişmez oyuncularını tekrar kadroda tutmak için hamlelere başladı.

EMRE KARA'YA 6 TEKLİF VAR

Zonguldakspor'un başarılı orta saha oyuncusu Emre Kara kırmızı-lacivertli ekibin geçtiğimiz sezon adeta jokeri durumundaydı. Sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat, orta saha, forvet arkası dahil bir çok mevkide oynayan Emre Kara'ya 6 teklif var.

PUSULA'YA KONUŞTU
Emre Kara Pusula'ya yaptığı açıklamasında "Zonguldakspor'da 2 dönem futbol oynadım. Çok güzel günlerimiz oldu. Geçtiğimiz sezon da zaman zaman takım olarak çok iyi oynadığımız maçlarda kritik puanlar kaybettik. Ama takımı kümede tuttuk. İyi bir takım ruhumuz vardı.
Yeni sezon öncesinde şimdiye kadar bana 6 teklif geldi. Özellikle Bayburt Özel İdarespor ve Karacabey takımları çok ısrarcı, Amedspor ve 3 takım daha var.

Hakan Hürfikir abi beni aradı ve beklememi söyledi. Bugün-yarın görüşeceğiz. Gelen tekliflere olumlu yanıt vermememin tek nedeni tekrar Zonguldakspor forması giymek. İnşallah hayırlısı olur. Önceliğim kesinlikle Zonguldakspor olacak.