Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde 81 ilde bugün "Alkollü İçki Kaçakçılığı/Sahteciliği" konusu ile ilgili eş zamanlı operasyon yapıldı.

Bu kapsamda, Zonguldak İl Emniyet MüdürlüğüKaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirlikleri koordinesinde; Zonguldak Merkez, Kozlu, Kilimli, Çaycuma, Devrek, Alaplı ve Ereğli İlçelerinde bulunan alkollü eğlence yerleri başta olmak üzere toplamda, 56 işyerinde, 168 Emniyet personeli, 4 Vergi Dairesi personeli, 1 Dernekler Müdürlüğü personeli ve 1 Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli ile denetim gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde; 5 alkollü işyerinin "belediye ruhsatı" olmadığı, 5 alkollü işyerinin "TAPDK" belgesinin olmadığı tespit edildi, ilgili kurumlara "tutanak" gönderildi.

Çaycuma ve Ereğli İlçelerinde bulunan alkollü 2işyerine "sahte" olarak değerlendiren toplamda 25 adet muhtelif ebatlarda alkol şişesine el konularak, adli işlem yapıldı.

Editör: Pusula Gazetesi