Çaycuma Emlakcılar Derneği Özgül Belgelendirme aracılığı ile gerçekleştirdiği kameralı yazılı ve sözlü mesleki yeterlilik belgesi ve mesleki yeterlilik kartı mülakatını Öğretmen evinde gerçekleştirdi. Belgesi olmayanların emlak sektöründe çalışamayacağını belirten Çaycuma Emlakcılar Derneği Başkanı Erol Ünlü; " 31.08.2020 tarihinden sonra gayrimenkul alımı, satımı, kiralama işini mesleki yeterlilik belgesi olmayanlar gerçekleştiremeyecektir. Mesleki yeterlilik belgesi olmayan emlakcılara ilk kontrole gelindiğinde 25 bin lira ikinci kontrole gelindiğinde 25x3=75 bin lira ceza uygulanacaktır. 3'üncü kontrole gelindiğinde emlak ofisi kapanacaktır. Sınavlarımız her ay düzenli olarak Çaycuma ve Özgül Belgelendirme önderliğinde Çaycuma'da yapılmaya devam etmektedir. Sınava katılmak isteyen emlakcıların ve müteahhitlerin Çaycuma Emlakcılar Derneği'ne bizzat müracaat etmeleri gerekiyor.

Özgül Belgelendirme Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuzhan Karagül Ve Özgül Belgelendirme Müşteri İlişkileri Yöneticisi Murat Aktaş ve sınav değerlendiricisi Seyfi Yücel'in emlak sektörü ile uğraşan tüm emlakcıların biran önce mesleki yeterlilik belgelerini almaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

Mesleki yeterlilik belgesi ve kartı mülakatı İçin Çaycuma'mıza bu hizmeti veren Özgül Belgelendirmeye teşekkür ederiz"dedi.