İstanbul'da gerçekleştirilen ısıtma ve soğutma sektörünün en önemli fuarlarından birisi olan SODEX 2018'e katılan EMKO yeni kombisini tanıttı.
Isıtma ve soğutma sektöründe dünyanın önemli fuarlarından ve uluslararası bir fuar olan SODEX 2018, İstanbul'da TÜYAP fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Fuara bölgenin sanayi kuruluşlarından olan ve dünyada 57 ülkeye kombi ve panel radyatör ihracatı yapan EMKO ısıtma sistemleri de katıldı. Tanıtım aracı ve kurulu stand olmak üzere iki sergi ile fuara katılan EMKO ürünleri özellikleri yabancı ziyaretçilerden çok ilgi gördü.
1995 yılında faaliyete geçen EMKO, son 2 senedir yoğuşmalı ve yoğuşmasız kombi üretimini sürdürüyor ve ürettiği kombileri dünya pazarına sunuyor. İran ve Rusya ile ortak üretimleri olan EMKO, Avrupa, Çin, Türkiye Cumhuriyetleri olmak üzere birçok ülkeye ürettiği kombiyi ihraç ediyor.
"Zonguldak'ta üretilir, dünyayı ısıtır" ve "Güven veren sıcaklık" sloganları ile yoluna devam eden EMKO, yüzde 100 Türk sermayesi ile kurulmuş ve sektöründe dünyanın sayılı firmaları arasında yer alıyor.

Editör: Pusula Gazetesi