Açılışa; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Burak Erol, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Köktürk, CHP İl Başkanı Umut Başoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, ÇAYEMDER Başkanı Erol Ünlü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karaalp, banka müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda esnaf ve işadamı katıldı.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, ilçenin en eski meydanında açılan işyerinin hayırlı olması dileğinde bulunarak; "İnşallah gelecek dönemlerde bu tarihi meydana katkılarda bulunuruz. Bu değerli meydana katkıyı yapan kardeşim Veli Verim'e ilçemiz adına teşekkür ediyoruz"dedi

Veli Verim'in başarılı bir işadamı olduğunu ifade eden Kantarcı; " Ne kadar sevildiğini gelen konuklardan anlayabilirsiniz. Giderek inşallah işlerini büyütecek. İlçemiz bir marka olmuştur. İleriye gitmenin en önemli unsurlarından biri de ekonominin ileriye gitmesidir. Ekonomide üretim ve ticaretten oluşmuştur. OSB'mizde de üretim yapan çok değerli sanayicilerimiz var. Bu işletmelerin çoğalması ile Çaycuma'mızın daha da ileriye gideceğine inanıyorum"şeklinde konuştu.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu'nun yaptığı açılış duasının ardından işe yeri kurdelesi kesilerek, showroom gezildi.

Açılışa katılanlara teşekkür eden Veli Verim katılanlara mağazayı gezdirdi.

Çay Mahallesi İnönü Meydanında hizmet verecek Veli Verim'e bol kazançlar dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi