TFF 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor deplasmanda Cumartesi günü oynadığı ve 3-2 kaybettiği Pendikspor maçının ardından hakeme yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor. Maçın orta hakemi Alim Kandemir ve yardımcılarının maçta Zonguldak Kömürspor'u katlettiğini belirten Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk "40 yıldır futbolun içindeyim. Ben böyle bir penaltı görmedim. Hakemlere hakkımızı helal etmiyoruz" dedi.

"40 YILDIR BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Zonguldak Kömürspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, "Ben 52 yaşındayım ve 40 yıldır futbolun içerisindeyim. Ben böyle bir penaltı görmedim. Hakeme sordum neden çaldın diye bariz gol şansı diye penaltı verdim dedi. Hatta kaleciyi atmam lazımdı bile dedi. Kaleci Sinan Ören'in kucağında topa penaltı çaldı. Pozisyonun başlangıcı ofsayt ve penaltı ise hiç değildi. İkinci yarı yapılan değişikliklerle toparlandık oyuna ortak olduk. Bir tahlisiz gol yedik maç 2-0 oldu. Sonra 2-1 bulunca maç daha çok hareketlendi. Pendikspor kalesine yüklendik, oyuna giren oyuncular katkı verdiler. Kazanmak için her şeyi yaptık ancak hakemi geçemedik. Gerçekten şu maça çok üzüldüm. Çok iyi oynadık. Çocuklar çok iyi mücadele ortaya koydular kendilerini tebrik ediyorum. En azından şunun sinyalini verdiler ilerleyen haftalarda takım iyi olacak ve mücadele edeceklerini gösterdiler" ifadelerine yer verdi.

"90+5'TE POZİSYONUMUZ OFSAYT DEĞİLDİ"

Şükrü Öztürk, "Hakemlere bir çift lafım var, ev sahibine gösterdikleri avantajları misafir takımlara da göstersin. Pozisyon penaltı değil, 90+5 de ki attığımız gol ofsayt değil. Hakem Pendikspor'un galip gelmesi için elinden geleni yaptı ve bunu da başardı" dedi.

"ÇOCUKLARIN EMEKLERİNİ, PRİMLERİNİNİ YEDİLER"

Öztürk, "Lige ilk iki haftadır hakem hataları ile buluşuyoruz. Bununla ilgili de gerekli yazışmaları da yapacağız. Sayın Metin Tokat ile görüşüyorum, kendisine de ileteceğiz. Daha dikkatli hakemler gelsin, biz bize çalsın istemiyoruz ortaya bir maç yönetsinler yeter. Bu çocukların emekleri, puanları ve alacakları primi yediler. Ben bu hakemlere hakkımı helal etmiyorum. Bu yapılan hatalar son olsun" dedi.