Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer ve partililer, basın mensupları ile buluştu.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, cenaze nedeniyle toplantıya katılamazken, Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ali Memişoğlu ve Kozlu İlçe Başkanı Gökhan Özsoy, Devrek İlçe Başkanı Muharrem Pak, Gökçebey İlçe Başkanı Satılmış Karadağ, partililer ile birlikte Zonguldak'ta görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileri ile bir araya geldi.
Başkan Kutayer, düzenlenen kahvaltı programı sonrası parti çalışmaları ve kent gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Mustafa Kutayer, "Genel başkan yardımcımız cenaze nedeniyle toplantıya katılamadı. Bizler Gelecek Partisi Zonguldak ailesi olarak yapılanmaya başladık. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun yetki vermesiyle birlikte Zonguldak'ta iki ayda yönetim kademimizi tamamlayarak artık sahaya çıkacağız. Sokaklara çıkarak esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorunları dinleyeceğiz. Yapılan çalışmalarımız takdir görüyor. Çıktığımız bu yolda mihenk taşı olacağımız ve tecrübeli genel başkanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte siyaset dünyasında kalıcı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim parti için teşkilatlanamazlar diyen şimdi bizlerden çekinmeye başladılar. Emekleme dönemimiz bitti. Yürüme dönemine girdik. Seçimlerle birlikte de koşmaya başlayacağız. Tecrübeli ekiplerimizle birlikte seçimlere hazır olduğumuzun bilinmesi istiyorum. Zonguldak'ın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında da tecrübeli ekiplere sahibiz.
Cesur, şeffaf, saygı ve sevgi barındıran bir anlayışla çıktığımız bu yolda yılmadan, yorulmadan güçlü parti anlayışımızla Türkiye'de mihenk taşı olacağımız ve Türkiye'de temiz, dürüst, deneyimli önderimiz sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ışığında siyasete kalıcı olarak hizmet vereceğimizi bilinci ve anlayışı içindeyiz.
Eğitimden sağlığa, ekonomiden tarıma ulaşımdan sosyal projelere kadar çok eksiklikleri var ülkemizin. Bunlarla baş edecek güçte ve bilinçteyiz. Tecrübeli seçilmiş son başbakanımız liderliğinde yeni bir Türkiye bizleri bekliyor" dedi.