Zonguldakspor-Pendikspor taraftarları arasındaki "Pankart" krizi sona erdi. Zonguldaklı İşadamı Muammer Öztür'ün girişimleri, Pendikli Ömer-Zafer Uğurlu kardeşlerin icraatları sonrasında "Grizu Tayfa" pankartı bugün Zonguldak'a getirilerek Genç Zonguldaklılara teslim edildi, kriz tatlıya bağladı. Teşekkürler Ömer-Zafer Uğurlu kardeşler.

Zonguldakspor'un önceki hafta İstanbul deplasmanında oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı Pendikspor maçının devre arasında ve maç sonunda Pendikspor taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahuratların yanı sıra özellikle Onur Eriş'e yönelik küfür ve tepkiler senirlerin gerilmesine neden olmuştu. Maçın ardından Genç Zonguldaklılar ve Ultras Elmas taraftar gruplarının Pendikspor taraftarına ait Pankartını teslim almasıyla başlayan kriz, Pendik taraftarlarının girişimleriyle kendini Zonguldaklı ve Devrekli zanneden birinin Genç Zonguldaklılar alt taraftar grubu Grizu Tayfa'nın pankartının alınarak Pendik'e göndermesiyle kriz tavan yapmıştı. Araya giren Zonguldaklı İşadamı Muammer Öztür, Pendik'te yaşayan Iğdırlı iş ortakları Ömer-Zafer Uğurlu kardeşlerle irtibata geçti. Uğurlu kardeşler Pendikspor maçı sonrasında Zonguldakspor Başkan ve yönetimi, Teknik heyet ve yönetimine de yemek vererek en iyi şartlarda ağırlamış ve uğurlamışlardı. Ömer-Zafer Uğurlu kardeşler büyükleri aracılığı ile Pendikspor taraftarları ile irtibata geçerek "Grizu Tfa" pankartını teslim alarak kendi özel araçlarıyla Zonguldak'a getirdiler.

Ömer Uğurlu Pankartı Gençlik Zonguldaklılar taraftar grubuna teslim ederken, Zonguldakspor taraftarlarında bulunan Pendik pankartını da teslim alarak İstanbul'a götürerek teslim etti.

"EMANETİ TESLİM ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ"

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleşen teslim töreninde konuşan Genç İşadamı Ömer Uğurlu "Öncelikle maçta futbolcular ve taraftarlar arasında yaşanan tatsız olayların bu şekle yansıması hepimizi üzdü. Bu olayların ardından benim bu işi başaracağıma inanarak güvenen ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Pendik'te çok değerli büyüklerimiz var. Pankartı geri almamızda bizlre çok büyük katkıları oldu. Büyüklerimizin de desteği ve katkılarıyla Zonguldakspor taraftarlarımızın emanetlerini teslim alarak, çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz büyüğümüz Muammer Öztür abimiz aracılığı ile teslim ettik. Benim amacım burada şovmenlik yapmak, prim yapmak değil, yaşadığım Pendik ve gönül köprüsü kurduğum Zonguldakspor arasında daima kardeşlik ve dostluk olmasını istiyorum, diliyorum. Emaneti teslim etmenin gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

'HER ZAMAN ZONGULDAKSPOR'UN YANINDAYIZ'

Önceki hafta Zonguldakspor kafilesini Pendik'de en iyi şekilde ağırlayan ve maç sonrasında yemek veren Ömer Uğurlu "Biz Zonguldakspor'a gönülden bağlıyız ve çok seviyoruz. Bize Zonguldakspor sevgisini aşılayan Muammer Öztür abimize çok çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Zonguldakspor için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

"MUAMMER ABİMİZİN BİR SÖZÜ BİZE YETER"

Genç işadamı Ömer Uğurlu "Muammer Öztür bizim için çok değerli bir abimizdir. Aynı zamanda kulüple bağlantısı olan bütün ağabeylerimizin sözü bizim için önemlidir. Muammer abimizin bir sözüyle biz her zaman ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi