TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanla Tuzlaspor maçı hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde yapılan idmana Zonguldaksporlu futbolcular antrenör Barış Şeref'in yaptırdığı ısınma hareketleri ile başladı. İdmanın ilerleyen bölümlerine teknik taktik çalışan Zonguldakspor'da futbolcuların moralli oldukları gözlendi.

MENEMEN YENİLGİSİ TELAFİ EDİLECEK
Zonguldaksporlu futbolcular deplasmanda oynadıkları ve 3-1 yenik ayrıldıkları Menemen Belediyespor karşısında aldıkları yenilgiyi Tuzlaspor'u yenerek telafi edeceklerini belirttiler. Taraftarlarının önünde Tuzla'ya iyi motive olup, alacakları galibiyetle yeni bir seri yakalamak istediklerini belirten futbolcuların idmandaki istekli çalışması da teknik heyeti memnun etti.

TERZİ UYARILARDA BULUNDU
Teknik Direktör Cahit Terzi Tuzlaspor'un artı ve eksileri konusunda futbolcularına idmanda bilgi vererek bazı futbolculara uyarılarda bulundu. Puan kaybına tahammülleri olmadığını belirten Terzi, futbolcuları bu maça motive ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi