2018-2018 futbol sezonu öncesinde Zonguldakspor çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekibin Kulüp Başkanı Süleyman Caner açıklamalarda bulundu. Çekilen fikstür gereği ilk maçı deplasmanda oynayacak olmaları hakkında konuşan Caner, ''Fikstür çekildi hakkımızda hayırlısı olsun. İlk maçı deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Manisa'da lige yeni çıkan bir takım. İnşallah ilk maçtan puan da puanlarla dönmek nasip olur. Antrenmanlarımız devam ediyor. Futbolcularımızda yavaş yavaş kampa iştirak ediyorlar. Sezona sorunsuz başlayacağız" dedi.

EVREN ATIŞ, CANER'E BAŞARI DİLEDİ

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile bir süre sohbet ederek yeni sezonda başarı temennisinde bulundu. Atış, hakem camiası olarak futbolculara yeni sezonda kural bilgileri konusunda eğitim verebileceklerini, bu konuda desteğe hazır olduklarını söyledi.

OKAN TAMAM, SIRA ONUR'DA

Okan Eken'in peşinatını yatırdıklarını ve sorun olmadığını belirten Başkan Caner ''Okan'ın Bursa'da bir takım işleri vardı. Peşinatınıda yatırdık. Sorun yok. Onur'la görüşmelerimiz devam ediyor. Bunları da halettikten sonra Hocamızın takıma katacağı diğer futbolcularla inşallah mücadeleci, üst sıraları zorlayan güçlü bir ekip kurmaya çalışacağız. Onur'la anlaşıldı ama ücretin ona verilmesi gerek. Kaptan Mert ve Kamil'de de sorun yok" dedi.

1000 LİRADAN VİP KOLTUKLAR SATILACAK

Başkan Caner, ''Kapalı tribünlerde 280 tane özel koltuklarımız var. Kulübümüze gelir amaçlı bu vip koltukları 1000 lira olarak satışa çıkaracağız. Alan kişilerin üzerinde reklamı olacak. Şirketse şirket şahıssa şahıs olacak. Kendisi ya da isterse başkasını oturtabilecek. Hem de Zonguldakspor'a katkısı olacak. Şimdiden destek olacak herkese teşekkür ediyorum" dedi.

KOMBİNELER 100 LİRA

Başkan Caner, kombineler hakkında bilgi vererek "Yeni sezonda herkez maçlara gelsin kombinesiz kimse kalmasın diye kombineleri 100 liraya indirdik. Herkez takımını ve şehrini seviyorsak muhakkak 1 tane kombine alacaktır. Bir aksilik olmazsa ilk etap kombinelerimiz Cuma günü gelecek. Geldikten sonra da hemen satışa sunacağız''dedi.

"TESİSLER İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR"

Tesisler konusunda konuşan Başkan Süleyman Caner, ''Mevcut tesisimiz 1950 yılından kalan bir tesis. Zamanın çok iyi bir tesisi. O zamanda Türkiye'de olmayan tesislerden bir tanesi. Bu tarihte baktığımız zaman eklemelerle bir şey yapmadığımız gibi tadilatlarla istediğimiz boyuta getiremedik. Futbolcularımızın istediği gibi daha güzel bir tesis yapma yoluna gidiyoruz. İnşallah kısa sürede sonuç alacağız''dedi.

"MODERN TESİS KAZANDIRACAĞIZ"

Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri hakkında konuşan Caner ''100. Yıl Vakfı Başkanı Cemil Çakmaklı ile görüşmeler yaptık. Onunla yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. O da Zonguldak'a ve Zonguldakspor'a katkı da bulunmak istiyor. Sayın Valimiz Ahmet Çınar önderliğinde milletvekillerin katılımıyla hafta sonu protokol imzaladık. Yüzüncü yıl tesislerinde ki sahanın biran evvel faaliyete geçirilmesi ve sahanın yanına modern prafabrik tesis yapacağız. Amacımız hem Zonguldakspor'a tesis yapmak ve hem de bölge futbolunu canlandırmak. Daha sonra yatalı futbol lisesi düşüncemizde var" dedi.

MEVCUT KULÜP BİNASI BAKIMA ALINACAK

Mevcut kulüp binası için konuşan Caner ''Tesisimiz yine tadilata girebilir. Çünkü orası bize yine lazım. Kozlu Belediye Başkanımızla görüştük tesis konusunda bize yardımcı oldu. Çocuklarımız orada kalıyor. Mevcut tesisimiz tekrar elden geçireceğiz. Altyapı olarak ve her zaman bize lazım. Yeniden bir çalışma yapacağız. Tüm bu işler için çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi