Zonguldakspor 12 günlük kamp için gittiği Kızılcahamam kampında 4 sakat verdi.

MERT CAYMAZ'DA ADELE SAKATLIĞI NÜKSETTİ

Kırmızı-lacivertli ekipte Kaptan Mert Caymaz'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı ciddi adele sakatlığı sezon öncesinde tamamen geçmiş, ve ilk etap kamp çalışmalarına katılmıştı. Kızılcahamam kampına da iyi başlayan Kaptan Mert Caymaz takımın en çalışkan isimlerinden biriydi. Ancak 1 ağutos tarihinde Sancaktepespor ile oynanan hazırlık maçında sahaya 11'de çıkan Mert Caymaz yaşadığı adale sakatlığı ile şok etkisi yarattı. Mert Hacettepe ile Cumartesi günü oynanan hazırlık maçını kenardan izledi. Kaptanın tedavisine devam ediliyor.

OKAN EKEN'DE KALÇE KEMİĞİ SORUNU VAR
Zonguldakspor'un Keçiörengücü'den geri aldığı golcü Okan Eken Kızılcahamam kampında kalça kemeğinden yaşadığı sorun nedeniyle idmanlara verimli olarak çıkamadı. Okan Eken Hacettepe ve Sancaktepe maçlarını da sakatlığı nedeniyle tribünden izledi. Okan açıklamasında kısa sürede iyileşerek sahalara döneceğini söyledi.

ONUR USLUCAN'DA ADALET SAKATLIĞI OLUŞTU
Zonguldakspor'un Tuzlaspor'dan transfer ettiği kanat oyuncusu Onur Uslucan kısa sürede takıma uyum sağlayarak teknik heyetin gözüne girdi. Sancektepe ile oynanan maçta oynadığı futbolla teknik heyeti mest eden Onur Uslucan, idmanda yaşadığı adelet sakatlığı nedeniyle Cumartesi günü Hacettepe maçında oynayamadı. Onur'un da sakatlığının çok ciddi olmadığı öğrenildi.

ALİ AKKURT'UN DA ADELESİNDE SORUN VAR
Yeni sezon öncesinde Niğde Belediyespor'dan transfer edilen orta saha oyuncusu Ali Akburç da adele sakatlığı yaşayan futbolcular arasında yer aldı. Geçtiğimiz sezon da yine adele sakatlığı nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan Ali Akburç Hacettepe maçında forma giyemedi, takımı saha kenarından izledi.

Editör: Pusula Gazetesi