Türkiye Futbol Federasyonu Gelişim liginde mücadele eden Zonguldakspor 2016-2017 futbol sezonunda Süper lig, PTT 1. Lig takımları ile boy gösteriyor. Zonguldakspor'da henüz yeni kurulan ve oluşturulan alt yapı her geçen gün gelişme gösterirken, Alt yapı antrenörlerinden Muhammet Şaffak oluşturduğu yeni sistemle okul, aile ve futbolu bütünleştirerek Avrupai bakış açısı yerleştirmeye çalışıyor.

AİLELERDE İDMANI İZLİYOR

Antrenör Muhammet Şaffak beraberindeki antrenörlerle birlikte futbolcuların gelişimi adına her türlü çabayı sarf ederken, hafta sonu gerçekleştirilen idmanlara da ailelerin gelmesi çok güzel bir ortamın oluşmasını sağlıyor.

12 AYLIK PROJE BELİRLEDİ

Zonguldakspor Alt yapı antrenörü Muhammet Şaffak çalışmalar hakkında bilgi vererek "2006-2007-2008-2009 yaş guruplarında antrenmanlarımız Halı sahada Cumartesi ve Pazar günlerinde de 12 ay boyunca hız kesmeden devam ediyor. 2004-2005 yaş grubundaki antrenmanlarımız da öğleden sonra devam ediyor. Amacımız futbolcularıma en iyi eğitimi vererek hem futbol, hem ahlaki, hem de eğitim açısından gelişimlerini sağlamak. Bizlere destek veren tüm ailelere teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi