Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor sezonun ilk maçında deplasmanda İnegölspor ile 0-0 berabere kalarak lige 1 puanla başladı.

Kırmızı-lacivertli ekip sezona geç başlamasına rağmen rakibi karşısında ortaya koyduğu mücadele ile taraftarların beğenisini topladı.

NİĞDE HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Zonguldakspor, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın 24 Eylül tarihinde çim yenileme ihalesine çıkacak olması nedeniyle resmi maçlarını Devrek İlçe Stadı'nda oynayacak.

0-0'lik İnegölspor beraberliğinin ardından Teknik Direktör Mustafa Dalcı futbolculara birer günlük izin verirken, iznin ardından kırmızı-lacivertli futbolcular Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda haftanın ilk idmanını yaptı.

16.30'da toplanan futbolcular idmana bireysel koşunun ardından toplu koşu ile devam ettiler. Ardından sahanın çeşitli bölgelerine yerleştirilen engellerle istasyon çalışması yapan Zonguldaksporlu futbolcular top çalışması ile idmanı tamamladı.

Teknik Direktör Mustafa Dalcı başta santrafor Sinan Uzun olmak üzere bir çok futbolcu ile özel olarak ilgilendi, futbolcularla sohbet etti.