2017-2018 futbol sezonunda taraftarına play-off heyecanı yaşatamayan, ancak düşme korkusu da yaşatmayan Zonguldakspor'da yeni sezon öncesinde endişe verici bir sessizlik yaşanıyor. Yönetim uzun süredir sıcak para arayışını sürdürmesine rağmen Vali Ahmet Çınar'ın belediyeler, tsolar ve iş adamlarından gelecek paranın dışında kaynak yaratamazken, gözler olağanüstü kongreye çevrildi.

Daha güçlü bir yönetim oluşturmak için her defasında olağanüstü ya da olağan kongrelerde açıklanan yönetimin bir türlü birlik ve beraberliği maddi manevi sağlayamaması nedeniyle takım büyük sıkıntılar yaşıyor.

18 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede de nasıl bir yönetim oluşturulacağı da merak konusu. Kentin önde gelen büyük firmaları ve işadamlarının yönetime girmek istememesi ve görevden kaçması da tepkilere neden oluyor.

KONGRENİN ARDINDAN HAREKETLİLİK BAŞLAYACAK

Zonguldakspor'da 18 Haziran tarihinde yapılacak olağanüstü kongrenin ardından oluşacak yeni yönetimin ilk işi mevcut futbolcuların alacaklarını ödemek, ardından teknik direktör sorununu çözüme kavuşturup ardından da iç ve dış transfere hızlı bir giriş yapmak.

ONUR ERİŞ KRİZİ BÜYÜYOR
Zonguldakspor'un yıldız futbolcusu Onur Eriş'in takıma bir daha geri dönmeyeceğini açıklaması, başka bir kulüple imza aşamasına geldiğini açıklaması ise takım içinde dengelerin bozulacağı aşikar. Onur Eriş'in 1 yıl sözleşmesi devam etmesine rağmen sözleşmesinde 300 bin liraya serbest kalır maddesi bulunduğu biliniyor.

Editör: Pusula Gazetesi