TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da 2-1'lik Karacabey Belediyespor galibiyetinin morali yaşanırken, taraftar Emre Kara'dan gelen haberle sarsıldı. Sezon başından buyana oynanan 8 maçta takımın en istikrarlı ve başarılı futbolcularının başında gelen takımın jokeri Emre Kara Karacabey Belediyespor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

4 sarı kart sınırına ulaşan Emre Kara 23 Ekim Cumartesi günü 14.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan Şanlıurfaspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

ALİ OSMAN DA CEZALI
Emre Kara'nın dışında Karacabey Belediyespor maçında gole giden rakibini düşürerek yerinde bir hamle yapan stoper Ali Osman da gördüğü kırmızı kart nedeniyle Şanlıurfaspor maçında oynayamayacak.

HAKAN VE ERCÜMENT SINIRDA
Zonguldak Kömürspor'un 2 önemli futbolcusu Hakan Çevik ve sağ kanat oyuncusu Ercüment Eray Ataklı ise 3 sarı kart sınırına ulaştı. Hakan ve Ercüment Şanlıurfaspor maçında kart görmeleri durumunda deplasmanda oynanacak olan Kırklarelispor maçında forma giyemeyecek.