2018-2019 futbol sezonunun tamamlanmasının ardından Zonguldakspor ligi 42 puanla 11'nci sırada tamamladı. Kırmızı lacivertli ekibin bütün bir sezonunu değerlendiren Futbol antrenörü ve Spor Kritik programı yorumcusu Resul Kumaş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kumaş sezon öncesinde yönetimin yapmış olduğu transfer yanlışlıklarının yanı sıra teknik heyetin sezon boyunca kadro tercihleri ve forma adaletsizliklerinin takımı olumsuz etkilediğini ve başarıdan uzak bıraktığını söyledi. Geçtiğimiz sezon takıma giden ve gelenlerle birlikte 27 futbolcunun transfer edildiğini, bu sezon ise 15 futbolcunun transfer edildiğini belirterek bunun bir başarısızlık olduğunu söyledi.

Bir çok futbolcunun mevkisinde oynatılmadığını, futbolculara karşı teknik heyetin tavır takındığını belirterek futbolcuların küstürüldüğünü ifade etti.

RESUL KUMAŞ ALTIN VE GÜMÜŞ İSİMLERİ BELİRLEDİ
Futbol antrenörü ve yorumcu Resul Kumaş bütün bir sezona ele alarak futbolcuların performanslarına göre 5 altın futbolcu, 5 de gümüş futbolcu belirledi. Buna göre Sinan Ören, Kamil İçer, Hüseyin Yılmaz, Mert Caymaz ve Emre Kara altın ilk 5'de yer alırken, Mustafa Söylemez, Berkan Akdeniz, Semih Karadeniz, Cömert Kandemir ve Doğukan Bad ise gümüş ilk 5'e seçti.

Editör: Pusula Gazetesi