TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve son iki deplasmandan puansız dönen Zonguldakspor, Nazilli Belediyespor ile ilk yarının son maçını saha ve seyircisi önünde oynayacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarına Fener'de devam eden kırmızı-lacivertli ekip kondisyoner Barış Şeref idman boyunca fizik-kondisyon ve güç çalışması yaptı. İdman boyunca adeta komanda çalışması yapan futbolcular zaman zaman hareketleri yaparken zorlandıkları gözlendi. Yaklaşık 6-7 değişik istasyon hazırlayan kondisyoner Barış Şeref, yardımcı antrenörler Mustafa Göktaş ve Taylan Varol ile birlikte futbolcuların adeta pestilini çıkardılar.

ŞENOL DEMİR UYARILARDA BULUNDU

Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir, rakipleri Nazilli Belediyespor'un küme düşme potasında yer alması nedeniyle tüm güçleri ile saldıracağını, 90 dakika boyunca temkinli oynamak zorunda oldukları konusunda futbolcularına uyarılarda bulundu. İlk yarıyı galibiyetle kapatarak ikinci yarıya moralli girmek istediklerini belirten Demir, maçta baştan sona baskılı oynayarak taraftara iyi futbol izletip sahadan galibiyetle yarılacaklarını söyledi.

NAZİLLİ BU SEZON BEKLENENİ VEREMİYOR
Nazilli Belediyespor geçtiğimiz sezona oranla bu sezon beklenen performansından uzak bir görüntü çiziyor. 16 maçta yalnızca 2 galibiyet alabilen Nazilli Belediyespor 10 golle ligin en az gol atan takımı, 32 golle ise ligin en fazla gol yiyen takımı durumunda. 9 puanla 17.sırada bulunan siyah-beyazlı ekip kötü günler geçiriyor.

Editör: Pusula Gazetesi