TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da keyifler yerinde. Kırmızı-lacivertli ekip geçtiğimiz Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynadığı Kırklarelispor maçı öncesinde oynadığı son 10 maçtan yalnızca 1 galibiyet çıkartarak kötü bir sürece girmişti. Kupa fatihi Kırklarelispor'u taraftarının önünde 1-0 yenerek büyük moral bulunan Elmas, aynı zamanda kötü gidişatına da nokta koymanın sevincini yaşıyor.

İNEGÖL MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Zonguldakspor hafta sonu deplasmanda play-off mücadelesi veren İnegölspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 31 puanla 6'ncı sırada bulunan İnegölspor, Zonguldakspor'un 3 puan önünde bulunuyor. Özellikle sahasında etkili oyun oynayan rakip İnegölspor karşısında iyi bir sonuç almayı planlayan Zonguldakspor bu maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Serkan Afacan nezaretinde başladı. İdmana ısınma hareketleri ile başlayan futbolcular daha sonra fizik kondisyon ağırlıklı çalışmanın ardından yarı sahada topla çalışma yaptı.

İLK MAÇATA GÜLEN TARAF ELMAS OLDU

Zonguldakspor ilk yarıda sahasında konuk ettiği İnegölspor'u 51'nci dakiada Gürkan Öztürk'ün attığı gole 1-0 yenmişti. Kırmızı-lacivertli ekip deplasmanda oynayacağı maçta da rövanşı vermeyerek iyi sonuçla dönmenin planlarını yapıyor.