TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor yeni sezon çalışmalarına Kızılcahamam Çam Otel'de devam ediyor. 16 Temmuz tarihinden itibaren 7 gün ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yapan kırmızı-lacivertli ekip daha sonra 12 günlük kamp için Ankara Kızılcahamam Çam Hotel tesislerinde yerleşmişti. Burada günde çift idman yaparak sezona hazırlanan Zonguldakspor kampı 2 hazırlık maçıyla tamamlamayı hedefliyor.

İLK RAKİP SANCAKTEPE
Zonguldakspor Kızılcahamam kampında ilk hazırlık maçını yine Çam Hotel'de kamp yapan 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Sancaktepespor ile yarın (Çarşamba) oynayacak. Kampta yoğun bir tempo ile çalışan Zonguldaksporlu futbolcuların tamamının Sancaktepe maçında şans bulması bekleniyor. Teknik heyet bu maçla birlikte futbolcuların form durumlarını da görme fırsatı bulacak.

CUMARTESİ RAKİP HACETTEPE
Zonguldakspor, Sancattepe maçının ardından idmanlarına devam edecek. Kırmızı-lacivertli ekip Cumartesi günü 4 Ağustos tarihinde ise 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Hacettepespor ile kamptaki son hazırlık maçını oynayacak.

Editör: Pusula Gazetesi