TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da moralleryerinde. Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kahramanmaraş maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamlayan kırmızı-lacivertli ekipte teknik direktör Fatih Akyel, bu maçta gençlere hazır olun mesajı verdi. Özellikle Onur Eriş, Kamil İçer ve Mert Caymaz gibi futbolcuların sakatlıklarının bulunması, gençlere ve bugüne kadar az süre alan futbolcular için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Hafta içinde yaptığı açıklamalarında daha çok gençlere şans vereceğini açıklayan Fatih Akyel'in kimlere şans vereceği merak konusu oldu. Zonguldakspor ile Kahramanmaraş arasında oynanacak karşılaşma Pazar günü 15.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak. Maçı İstanbul Bölgesi B klasman hakemlerinden Burak Taşkınsoy yönetecek.

ELMAS İÇ SAHADA 27, MARAŞ DIŞARIDA 11 PUAN TOPLAMIŞ

Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesinde Zonguldakspor'un iç saha performansı başarılı görünüyor. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz iç sahada sezon başından buyana oynadığı 15 karşılaşmada 6 galibiyet 6 beraberlik alırken, sahasında yalnızca 2 kez yenildi. Kırmızı lacivertli ekip sahasında 27 puan topladı.

Rakip Kahramanmaraşspor ise dış sahada oynadığı 15 karşılaşmada yalnızca 2 kez galip gelebilmiş. 5 beraberlik 8 yenilgi alan Kahramanmaraşspor dış sahada 11 puan toplayabilmiş.

Genel duruma bakıldığında ise Zonguldakspor 31 maçta topladığı 36 puanla 12.sırada, Kahramanmaraşspor ise 31 maçta topladığı 35 puanla 13.sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi