TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor 2017-2018 futbol sezonunu 38 puanla 12'nci sırada tamamladı. Geçtiğimiz sezon rakip kaleleri 48 kez havalandıran Zonguldakspor'un bu sezon 26 golü geçemediği gözleniyor. Elmas ayrıca geçtiğimiz sezon kalesinde 42 gol görürken, bu sezon ise 40 golle sezonu tamamladı.

ELMAS GOL KISIRLIĞI ÇEKTİ

2016-2017 futbol sezonunda 48 golle iyi bir grafik yakalayan Zonguldakspor'da bu sezon golcülerin suskunluğu göze çarpıyor. Devre arasında Keçiörengücü'ne transfer olan Okan Eken Zonguldakspor forması altında 4 kez fileleri havalandırırken, ikinci yarı Okan'ın yerine gelen Tahir Babaoğlu, Furkan Demir 1'er gol atarken, Ertan Koç ise hiç gol atamadı.

GOL YÜKÜNÜ ONUR ERİŞ ÇEKTİ
Zonguldakpor'da kanat oyuncusu olarak görev yapan yıldız futbolcu Onur Eriş bu sezon attığı 10 golle takımın hem gol yükünü çekti, hem de taşıdığı toplarla takımını atağa kaldıran futbolcu oldu.

İŞTE ZONGULDAKSPOR'UN GOL DAĞILIMI

Onur Eriş 10 gol, Okan Duran 4 gol, Okan Eken 4 gol, Kamil İçer 2 gol, Reşo Akın 1 gol, Mert Caymaz 1 gol, Hasan Küçcük 1 gol, Furkan Demir 1 gol, Tahir Babaoğlu 1 gol, Ekrem Sarıçam 1 gol.

Editör: Pusula Gazetesi