TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligin ikinci haftasında İstanbul deplasmanında Pendikspor ile kozlarını paylaşacak.

Zonguldak Kömürspor ligin ilkhaftasında sahasında Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilerek sezona moralsiz başlarken, rakip Pendikspor ise yaşadığı sel felaketi ile lige 1 yıl ara veren ve TFF'ye başvurarak haklarını donduran Kastamonuspor karşısında sahadan 3-0 hükmen galip ayrılarak maç yapmadan başlamıştı.

PENDİKSPOR, MANİSA FK-EYÜPSPOR KARIŞIMI

Zonguldak Kömürspor'un yarın (Cumartesi) deplasmanda oynayacağı rakip Pendikspor yaptığı flaş transferlerle sezona şampiyonluk parolasıyla girdi. Pendik 2020-2021 futbol sezonunda Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Eyüpspor ile Beyaz Grup'ta şampiyon olan Manisa FK'nın futbolcularından oluşan bir kadro kurdu. Bu güçlü kadrosu ile şampiyonluğa inanan Pendikspor taraftarının önünde sahaya avantajlı çıkacak.

ELMAS ZORU BAŞARMAK İSTİYOR
İstanbul Pendik Stadı'nda Cumartesi 16.30'da oynanacak karşılaşma öncesinde Zonguldak Kömürspor tüm hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor. Kırmızı-lacivertli ekip güçlü rakibi karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıkarak zoru başarmak istiyor. Elmas sahadan en kötü 1 puan ayrılmayı hedefliyor.

ONUR ERİŞ DE ELMAS'A KARŞI OYNAYACAK
Zonguldak Kömürspor'da 5 yıl futbol oynayan ve kırmızı-lacivertli ekipte 2 şampiyonluk yaşayan Onur Eriş de rakip Pendikspor'un formasını giyiyor. Onur eski takımı Zonguldak Kömürspor'a karşı forma giyecek.