Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan Zonguldakspor her sezon olduğu gibi yeni sezon öncesi de sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Yaşanan maddi-manevi kriz yönetimin elini kolunu bağlarken, sıkıntı transferlerde de yaşanıyor.

Teknik Direktör Mustafa Dalcı ve yönetim belirlediği futbolcuları kampa davet ediyor. Ancak anlaşma aşamasında her futbolcunun yaklaşık 60-70 bin lira peşin para istemesi yönetimi sıkıntıya sokuyor, transferi de zora sokuyor.

TAKIM İSKELETİ OLUŞTURULACAK

Kızılcahamam'da daha çok genç futbolcuların ağırlıklı olduğu kampta yönetim ve teknik heyet bu genç kadronun içinde tecrübeli futbolcular da dahil ederek iskeleti oluşturacak.

Geçtiğimiz sezonki kadrodan kaptan Sinan Ören, Stoper Hakan Çevik, orta saha Berkan Akdeniz, sağ bek Ramazan Işık gibi isimler bulunuyor. Sol bek Cenk Doğan ve 2 sezon önce Zonguldakspor'da forma giyen Emre Kara'da ise son pürüzler giderilmek üzere. Dış transferde ise yaklaşık 6-7 futbolcu ile anlaşmaya varıldı, bu futbolcular Kızılcahamam kampında çalışıyor.

KIZILCAHAMAM'DA GÜÇ DEPOLUYORLAR
Zonguldakspor Kızılcahamam kampında sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaparak güç depoluyor. Teknik Direktör Mustafa Dalcı ilk olarak daha fazla fizik kondisyon ağırlıklı çalışmaya önem veriyor. Aynı zamanda teknik taktik çalışması da yapan teknik patron Dalcı takımın uyum sorununu da çözmeye çalışıyor.