Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un acilen puan yada puanlara ihtiyacı var. Ligde oynadığı maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi alan Zonguldakspor Çarşamba günü zorlu deplasmanda Kahramanmaraşspor ile kozlarını paylaşacak. Rakibi ile bugüne kadar oynadığı 6 karşılaşmadan da galibiyet alamayan Zonguldakspor bu maçta şeytanın bacağını kırmanın hesaplarını yapıyor.

Zonguldakspor, Kahramanmaraşspor karşısında en iyi olduğu dönemde bile galibiyet alamamasına rağmen, bu sezon kadro kalitesi olarak diğer sezonlara oranda daha düşük olmasına rağmen futbolcular ve teknik heyet şanssızlığı kırmanın planlarını yapıyor.

SON HAZIRLIK TAMAMLANDI

Zonguldakspor geçtiğimiz Çarşamba günü Devrek İlçe Stadı'nda oynadığı ve 1-0 kaybettiği Amed Sportif maçının ardından Kahramanmaraş maçı hazırlıklarına Cuma günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda başlamıştı. Kırmızı-lacivertli ekip son hazırlıklarını tamamlayarak Kahramanmaraş maçına konsantre olmaya başladı. Rakip Kahramanmaraş 6 puanla 11'inci sırada bulunurken, temsilcimiz Zonguldarkspor ise 5 puanla 13'üncü sırada.

MAÇIN HAKEMİ BAYBURT'TAN GELİYOR

Kahramanmaraşspor ile Zonguldakspor arasında oynanacak karşılaşmayı Bayburt bölgesi klasman hakemlerinden Murat Türkoğlu yönetecek. Türkoğlu'nun yardımcılıklarını Eskişehir bölgesinden klasman yardımcı hakemi Çağlar Öztürk ile Trabzon bölgesinden klasman yardımcı hakemi Kerem Yükünç yapacak. Maçın dördüncü hakemlik görevini ise Samsun bölgesinden klasman hakemi Yakup Bakır yapacak.