TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Amed Sportif maçı hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor.

Kırmızı-lacivertli ekip Salı günü başladığı Amed Sportif maçı hazırlıklarına Çarşamba ve Perşembe günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda devam etti. Perşembe günü Amed Sportif maçında sahaya yansıtacağı teknik taktiği futbolcularına çift kale maçta uygulatan Teknik Direktör Serkan Afacan, zaman zaman futbolcularına uyarılarda bulundu.

Son çalışmaları Cuma günü gerçekleştiren Zonguldakspor'da futbolcular daha çok kanat organizasyonu ve gol vuruşu çalıştı. Defans, orta saha ve forvet elemanları ile ayrı ayrı konuşan Teknik Direktör Serkan Afacan Amed Sportif maçında taraftarlarının önünde alacakları galibiyetle moral bulmak istediklerini belirterek futbolcularını bu zorlu maça motive ediyor.

FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYET DESTEK BEKLİYOR
Zonguldakspor'un Amed Sportif ile Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 16.00'da oynayacağı maç öncesinde taraftarın karşısına ilk kez çıkacak olan futbolcular ve teknik heyet bu zorlu maçta taraftarlar 90 dakika destek bekliyor. Futbolcuların büyük bölümü ise ilk kırmızı-lacivertli forma ile taraftarla tanışacak.

Editör: Pusula Gazetesi