Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor sahasında Manisa FK ile 0-0 berabere kaldı. Şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Manisa FK'nın ligde geri kalan hedefi ise ligi namağlup bitirmekti. Bu hedefle maça çıkan Manisa FK karşısında henüz ilk dakikalarda üstünlük kuran Zonguldakspor ilk yarıda 4 net pozisyon kaçırdı. Özellikle Aykut Emre maçın ilk dakikalarında kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldı. Aykut Emre'nun vurduğu topu kaleci Yusuf önledi. Bu pozisyonun hemen ardından yine karşı karşıya pozisyon yakalayan Aykut Emre bunu da kaleciye nişanladı.

Maçın 35'nci dakikasında Zonguldakspor'un golcü futbolcusu Haluk Türkeri defansın arkasına sarkarak kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldı. Tecrübeli golcünün vuruşunu da yine kaleci Yusuf başarıyla önledi.

Maçın 40'ncı dakikasında Aykut Emre net bir pozisyon yakaladı, golün garantiye almak için yanındaki Oktay Pop'a "Alda boş kaleye at" der gibi bir pas verdi. Ancak Oktay topu tek vuruşta kaleye vurmayınca defans kayeyi kapattı, Oktay ise topu üstten auta attı. İlk yarı bu pozisyonlarla 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısı karşılıkla ataklarla geçti. Kaleci Sinan rakibin 2 önemli pozisyonunu engelledi. İkinci yarıda Zonguldakspor da 1-2 pozisyon buldu. Ancak maçın 90 takikası golsüz tamamlandı, puanlar paylaşıldı.

Zonguldakspor 33 puana yükselirken, Manisa FK ise 80 puana çıktı, namağlup ünvanını korudu.

Zonguldakspor 28 Nisan tarihinde teplasmanda Çorum FK ile karşılaşacak.