TFF 2. Lig Beyaz grupta zirve mücadelesi veren Zonguldakspor ligin 14.haftasında saha ve seyircisi önünde oynayacağı Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Salı günü Fener Sahası küçük sentetik sahaya çalışan kırmızı-lacivertli ekip elverişsiz ve kötü hava koşulları nedeniyle haftanın ikinci idmanını Kulübün salonunda gerçekleştirdi. Sağanak yağış ve fırtınadan olumsuz etkilenmemek için salonu tercih eden Zonguldakspor'da futbolcular kondisyoner Barış Şeref nezaretinde güç ve fizik-kondisyon çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kulüp binasında istirahate çekilen futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi.

NİĞDE GÜÇLÜ VE ZİRVE HEDEFLEYEN BİR EKİP

Zonguldakspor'un sahasında konuk edeceği Niğde Belediyespor şampiyonluk mücadelesi veren ekipler arasında bulunuyor. Geçtiğimiz hafta sahasında ligin güçlü ekiplerindenKırklarelispor'u 1-0 yenerek büyük moral bulan Niğde Belediyespor'da geçtiğimiz sezon Zonguldakspor forması giyen orta saha futbolcusu Sefa bulunuyor.

Niğde Belediyespor oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 22 puan topladı. Rakip kaleleri 14 kez havalandıran Niğde kalesinde ise 10 gol gördü. Temsilcimiz Zonguldakspor ise 13 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 19 puan topladı. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz 12 gol atarken, kalesinde ise 14 gol gördü.

OKAN EKEN CEZALI DURUMDA
Zonguldakspor'un golcüsü Okan Eken deplasmanda Lider Gümüşhanespor karşısında 77.dakikada gördüğü ikinci sarı kartla kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Okan Niğde Belediyespor ile Pazar günü oynanacak maçta takımdaki yerini alamayacak.

Editör: Pusula Gazetesi