TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligde oynadığı 4 maçta topladığı 7 puanla önemli başarıya imza attı. Sezona sorunlu başlamasına rağmen oluşturduğu genç ve dinamik kadro ile başarılı sonuçlar alan Zonguldakspor iç sahada oynadığı Amed Sportif ve İnegölspor maçlarını 1-0'lık sonuçlarla kazandı, deplasmanda oynadığı Kırklarelispor maçından da 1-1'lik sonuçla ayrılarak Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde 7 puanla moral buldu.

KUPADA RAKİP NİĞDE

Zonguldakspor Ziraat Türkiye Kupası 3'ncü tur maçında Çarşamba günü saha ve seyircisi önünde 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Niğde Anadolu FK ile karşı karşıya gelecek. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 14.30'da başlayacak olan karşılaşma öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Zonguldakspor maçın başlama saatini beklemeye başladı.

TARAFTAR TAKIMDAN TUR BEKLİYOR
Zonguldakspor taraftarı Niğde Anadolu FK maçından galibiyet ve tur bekliyor. Özellikle son iki iç saha maçında takımına büyük destek veren ve itici güç olan taraftar aynı coşkuyu Ziraat Türkiye Kupası maçında da gösterip, maç sonunda tur atlamış takım alkışlamak istiyor.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR İDDİALI
Zonguldakspor geçtiğimiz yıllarda Ziraat Türkiye Kupası'nda başarısız performans göstererek taraftarını hayal kırıklığına uğratmış en fazla 1 tur geçmişti. Ancak yeni sezonda teknik heyet ve futbolcular kupaya daha çok önem verip gidebildikleri yere kadar gitmek istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi