TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor ligin 25'nci haftasında zorlu bir deplasman maçı daha oynayacak. Kırmızı-lacivertli ekip kümede kalma mücadelesi veren Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak. 6 Mart Çarşamba günü 14.30'da oynanacak karşılaşmanın tüm hazırlıklarını tamamlayan Zonguldakspor Tokat'ta yaptığı ter idmanının ardından kaldığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

TERZİ FUTBOLCULARINI UYARDI

Ligde son iki karşılaşmada Karagümrük'e yenildikten sonra Cumartesi günü sahasında Darıca Gençlerbirliği ile berabere kalan Zonguldakspor, yeni bir çıkış yakalayabilmek için Tokatspor karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak. Teknik Direktör Cahit Terzi futbolcuları ile yaptığı konuşmasında rakibin zor günler geçirdiğini, ancak sahasında etkili bir t akım olduğunu söyledi. Ligde geri kalan haftalarda kaybedecek bir durumu olmayan rakibin saldırgan ve atak oynayacağına dikkat çeken Terzi, futbolcularına temkinli ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

RAKİP TOKAT SON SIRADA

Zonguldakspor bu zorlu maç öncesinde oynadığı 24 maçta 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 yenilgi alarak topladığı 29 puanla haftaya 10'ncu sırada girdi. Rakip Tokatspor ise 24 maçta 3 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 yenilgi ile topladığı 19 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

MAÇTA BURAK PAKKAN DÜDÜK ÇALACAK

Çarşamba günü 14:30'da Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanacak Tokatspor-Zonguldakspor maçında Burak Pakkan düdük çalacak. Ankara Bölgesi B Klasman Hakemi Burak Pakkan'ın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi B Klasman Hakemi Cengizhan Öztürk ve Vedat Hoşnam yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Kastamonu Bölgesi C Kasman Hakemi Emre Kaan Çalışkan görev alacak.

Editör: Pusula Gazetesi