TFF 2. Lig Beyaz gruptaki temsilcimiz Zonguldakspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu Abant kampında planladığı 4 hazırlık maçından ikisini oynadı, Keçiörengücüspor ile yarın oynayacak.

Kızılcahamam kampında da 3 hazırlık maçı oynayan Zonguldakspor bu maçlardan Osmaniyespor ile 2-2 berabere kalmış, Giresunspor ve Sancaktepe'ye yenilmişti. Bolu Abant kampında oynadığı Şanlıurfaspor ve Kocaelispor maçlarından aynı skorla 1-0 galip ayrılan Zonguldakspor Abant'taki üçüncü hazırlık maçında Keçiörengücü ile karşılaşacak. Son maçlarda ortaya koyduğu futbol ve aldığı skorlar umut verirken teknik direktör Şenol Demir alınan skordan fazla ortaya koydukları futbolun kendilerini ilgilendirdiğini söyledi. Demir oyundan ve takımın durumundan da memnun olduğunu ifade etti.

Zonguldakspor yarın oynayacağı Keçiörengücü maçının ardından kamptaki son hazırlık maçını 17 Ağustos tarihinde 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Sivas Belediyespor ile oynayacak. Elmas bu maçla birlikte kampı tamamlayıp, Altay ile oynayacağı maçı yönelecek.

Editör: Pusula Gazetesi