TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 0-0 tamamlanan Altay maçının ardından, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrükspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde yapılan idmana futbolcular kondisyoner Barış Şeref'in yaptırdığı ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcuların moralli oldukları gözlenen idman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Kaleciler Sinan Ören, Mustafa Söylemez ve Ahmet takımdan ayrı antenör Nihat Yüksel ile birlikte çalıştılar.

REŞO MEDYA'YA ÖZENDİ

Zonguldakspor'un sağ bek oyuncusu Reşo Akın idman öncesinde gazetecilerden aldığı fotoğraf makinası ile takım arkadaşlarını fotoğraflarını çekmesi renkli görüntülere neden oldu.

REŞO: "KARAGÜMRÜK'Ü YENECEĞİZ"

Reşo Akın "Bir önceki maçlar gibi Karagümrük maçıda bizim için çok önem. Zorlu delasmandan kesinlikle 3 puanla dönmek zorundayız. Bir sonraki hafta da iç sahada Konya Anadolu Selçuk maçımız var. Bu iki maçtan iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Zonguldakspor zorlu Karagümrük deplasmanı öncesinde 24 puanla 10.sıradaki yerini korurken, rakip Karagümrük ise 17 puanla 13.sırada bulunuyor. Kümede kalma mücadelesi veren Fatih Karagümrük devre arasında kadrosunu güçlendirirken, Zonguldakspor karşısında sahasında kazanmak için sahaya çıkacak.

ZONGULDAKSPOR 1-0 YENMİŞTİ
Geçtiğimiz sezon da aynı grupta yer alan Zonguldakspor ve Fatih Karagümrük'ün İstanbul'daki karşılaşması Okan Eken'in attığı golle Zonguldakspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona ermişti.

Editör: Pusula Gazetesi