TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor ligin 9.haftasında İzmir deplasmanında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi günü 15.00'da İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde kırmızı-lacivertli ekip sabah 06.00 saatlerinde Zonguldak'tan ayrılarak İzmir'e hareket etti.

TARAFTAR YİNE TAKIMIN PEŞİNDE
Zonguldaksporlu taraftarlar iç ve dış sahada her zaman takımlarının yanında olurken, özellikle Ultras Elmas ve Genç Zonguldaklılar yine takımlarına destek vermek amacıyla İzmir Atatürk Stadı'nda tribündeki yerini alacak.

DEMİR "KAZANMAYA GİDİYORUZ"

Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir Silivri ve Bandırma galibiyetlerinin anlam kazanması açısından Karşıyaka maçından alacakları 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi. Demir, "Kimse Karşıyaka'nın kolay bir takım olduğunu düşünmesin. Sonuçta onlarda bir çakış arayan bir takım. Sahalarında kazanmak isteyeceklerdir. Ancak biz kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Onur cezalı. Ancak onun yerine oynayacak futbolcularımız var. İzmir'e kazanmaya gidiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi