TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller yerinde. Kırmızı-lacivertli ekip sezon öncesinde yaşadığı maddi manevi krizin aşarak özellikle ligin başlamasına kısa sürede oluşturduğu kadro ile ligde mücadele ediyor. Genç ve yetenekli futbolcuların ağırlıklı olduğu kadroda geçtiğimiz sezonun iskelet kadrosu tamamen dağılmış durumda. İlk 11'de oynayan Sinan İren ve Berkan Akdeniz'in dışında 4-5 futbolcu kadroda bulunuyor. Yeni gelen futbolcularla birlikte kırmızı-lacivertli ekip geride kalan 3 haftada 1 yenilgi, 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak topladığı 4 puanla 9'ncu sırada bulunuyor.

RAKİP İNEGÖL DE AYNI PUANDA
Zonguldakspor'un Cumartesi sahasında konuk edeceği rakip İnegölspor da Zonguldakspor gibi 4 puana sahip. 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan İnegölspor 4 puan ve averajla 8'nci sırada kendile yer buldu. Zonguldakspor taraftarının önünde rakibini yenerek 7 puana ulaşarak üst sıraları hedefliyor.

ZONGULDAKSPOR ÇAYCUMA'DA ÇALIŞTI
Zonguldakspor haftanın son idmanını Çaycuma İlçe Stadı'nda gerçekleştirdi. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın zemininin aşırı idman temposu nedeniyle bozulmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin Zonguldakspor'a Çaycuma ve Devrek İlçe Stadlarını sunmasıyla birlikte kırmızı-lacivertli takım idmanlarını Çaycuma'da yapıyor.

Saat 15.30'da Çaycuma İlçe Stadı'nda yapılan idmana ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-lacivertli ekip ilerleyen bölümlerde teknik taktik çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren idmanın ardından futbolcular kent merkezine döndü. (

Editör: Pusula Gazetesi