TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor 2-1'lik Bugsaş galibiyetini geride bırakarak Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Hacettepe maçı hazıklıklarına devam etti. Teknik Direktör Fatih Akyel nezaretinde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Bu zorlu maça moralli hazırlanan Zonguldaksporlu futbolcular Bugsaş'ın ardından bir diğer Ankara takımı olan Hacettepe'yi de yeneceklerini her fırsatta dile getiriyorlar.
Zonguldakspor ile Hacettepe arasında son iki sezonda oynanan üç karşılaşmada da takımlar birbirine üstünlük sağlayamadığı gözlendi. Pazar günü oynanacak maçta Zonguldakspor taraftarının da desteği ile sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak.

HACETTEPE PLAY-OFF HEDEFLİYOR

Zonguldakspor son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla hem şeytanın bacağını kırdı, hem de Bugsaş galibiyeti ile deplasman fobisini yendi. Rakip Hacettepe ise son maçta sahasında Gümüşhanespor'a 2-0 yenilerek büyük bir avantaj yitirdi. 27 maçta 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 yenilgi alan Hacettepe topladığı 46 puanla 6.sırada bulunuyor. Hacettepe sezon sonunda en kötü ihtimalle play-off içinde olmayı hedefliyor. Zonguldakspor ise 27 maçta topladığı 34 puanla 11.sırada kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi