TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Gümüşhanespor'u konuk edecek. Geçtiğimiz yıllarda şampiyonluk mücadelesi veren ve son iki sezondur sıkıntılı sezonlar geçiren rakip Gümüşhanespor bu sezon da kümede kalma mücadelesi veren takımlar arasında bulunuyor. Lige 12 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi alarak topladığı 11 puanla 13'ncü sırada bulunan Gümüşhanespor son olarak sahasında taraftarının önünde Sancaktepe'ye 1-0 yenilerek hayal kırıklığı yaşattı.

ZONGULDAKSPOR TEMKİNLİ

Sahasında 2 yenilgisi bulunan Zonguldakspor ise rakip Gümüşhane karşısında sahaya temkinli sahadan galip ayrılmak istiyor. Kırmızı-lacivertli ekip bu karşılaşmanın hazırlıklarına başlarken, alacağı galibiyetle yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Zonguldakspor, Gümüşhanespor maçı öncesinde 12 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik 3 yenilgi alarak topladığı 19 puanla 7'nci sırada kendine yer buldu.

1922 Konyaspor deplasmanında 1-0 önce geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Zonguldakspor, haftayı 1 puanla kapattı. İlk yarıda kalan 5 karşılaşmada en yüksek puanı çıkartarak devreye moralli girmek isteyen Zonguldakspor sezon sonunda play-off barajı içinde olmak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi