TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor ile Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig şampiyonu Gelikspor bir hazırlık karşılaşması oynadı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 15.30'da oynanan karşılaşmayı geçtiğimiz sezon hakemliğe veda eden Metin Doğan yönetti. Maç öncesinde Zonguldakspor ve Geliksporlu futbolcular birlikte medyaya poz vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İKİ TAKIM DA PROVA YAPTI
Zonguldakspor hafta sonu saha ve seyircisi önünde oynayacağı BAKspor maçının provasını yaparken, Gelikspor ise 5 Mayıs tarihinde Devrek Belediyespor ile oynayacağı play-out maçının provasını gerçekleştirdi. Zonguldakspor'da 8 futbolcunun takımdan ayrılmasının ardından kırmızı-lacivertli ekip BAKspor karşısında yedek ağırlıklı kadro ile çıkacak. Gelikspor maçında da yedek kadro ile mücadele eden Zonguldakspor'da futbolcuların ciddi ve disiplinli bir prova yaptıkları gözlendi.

İŞTE TAKIMLARI İLK 11'LERİ

Gelikspor sahaya Özcan, Yasin, Oğuzhan, Mesut, Turgut, Uğurcan, Onur, Tolga, Gökhan, Ali Efsat, Orhan Veli ilk 11'i ile çıkarken Zonguldakspor ise Mustafa, Cömert, Ege, Doğukan, Rıdvan, Akif, Semih, Kaan, Onur, İsmail, Tezcan 11'i ile mücadele etti.

CÖMERT MAÇI SKORUNU TAYİN ETTİ
Zonguldakspor ilk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında Cömert'in attığı 2 golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Editör: Pusula Gazetesi