TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden Zonguldakspor bugün deplasmanda Kahramanmaraşspor'a konuk olacak. Sezona iddialı başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda maddi manevi sorunlar yaşayan kırmızı-lacivertli ekip bir de üstüne yaşadığı hakem hataları nedeniyle önce şampiyonluk umutlarını yitirdi, ardından play-off hayalleri suya düştü. Bazı haftalarda küme düşme potasına kadar yaklaşan Zonguldakspor son haftalarda aldığı galibiyetlerle tehlike çemberinden iyice uzaklaştı. Küme düşme potası ile arasında 12 puan fark bulunan kırmızı-lacivertli ekip son 6 haftaya rahat pozisyonda giriyor.

Ligde son olarak saha ve seyircisi önünde Fethiyespor'u 1-0 yenerek moral bulan temsilcimiz 31 Mart yerel seçimler nedeniyle lige verilen arada futbolculara izin verdi. Futbolcular bu arada iyice stres atarken Kahramanmaraş maçına yaptığı idmanlarda konsantre oldular. Dün 10.00'da kentten ayrılarak Ankara'ya karayolu ile giden kafile ardından hava yolu ile Kahramanmaraş'a giderek kaldığı otelde kampa girdi.

Bugün 15.00'da başlayacak karşılaşma öncesinde moralli olan kırmızı-laciverli futbolcular deplasmandan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Zonguldakspor 7 Nisan Pazar günü ise sahasında Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Zonguldakspor'da sakatlıkları bulunan Okan Eken, Kamil İçer ve Turan Yılmaz Kahramanmaraşspor'a karşı forma giyemeyecekler.

Editör: Pusula Gazetesi